View Single Post
Staro 19.04.2009., 18:47   #1031
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Po meni igrica je daleko bolja od nekoliko zadnjih NFS-a...u svakom slučaju najbolja vozačka u zadnje vrijeme - po meni najbolji omjer arkade i simulacije u vožnji. Zato mi je i zabavan...grafika je isto super, zato ne znam od kuda ovi komentari od Uber Gosu-a
NFS je banana (od prvog do zadnjeg) i od "optimiziranosti" undergrounda sam rekao da vise nikad EA igrice necu igrat
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Koji flejmer Našao si uspoređivat Gran Turismo serijal s Toca-om. Nevjerojatno, i to pogotovo u kategoriji fizike koja je godinama nenadmašiva u GT-u, pogotovo kad sa Suzuki Escudom prođem cijelu stazu samo se zabijajući u zidove.
Apsolutno si ovdje u pravu, davnih dana igrao sam GT2 na PSXu i mada nisam inace fan takvih igara navuko sam se u P.M., proslo je 10 godina i poucen iskustvom (razlike od npr. Diabla I i danas npr Obliviona i sl.) reko sam sebi: "mora da su te simulacije otisle u nebesa" ... kad ono kita (mudo labudovo), osim grafike sve je losije i to puno a trebalo je biti puuuuuuuuuuuno bolje.
Nazalost za nas, inace Toca race driver (neznam sad koja verzija) mi je ostala u ljepom sjecanju jer je sve bilo nekak na nivou, sa F1 taknem zid i ode kotac ili recimo taknes travu i 2-4sec treba proc da kotac dobije grip nazad + milion sitnica koje cine pravu simulaciju. Danas se sve stanca samo da se proda i ja sam zalostan zbog toga.
Uglavnom:
PS
ako netko zeli neka mi slobodno preporuci neku "PC" auto simulaciju koja je vrjedna paznje jer sam se zazelio malo takvih igara, hvala.

Nemam para za PSX3 i GT5 mada ni to nije iskljucena kombinacija

@EDIT blava OT
Do kud ti grafa poteze, meni 720+1080 - (skoro 11k 3DMark06) sa ovim njemsra od CPUa.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote