Tema: POMOC
View Single Post
Staro 19.04.2009., 17:17   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
posto si novi clan, recimo da je razumno. no moram te malo oprati, jer ce te netko drugi zesce nego ja .

prvo - krivi podforum . ovdje si trebao nastaviti u nekoj od tema, recimo tocno ovoj:
Nadogradnja konfiguracije.

a kad si ipak otvorio temu, mora svakako biti boljeg naslova. POMOC nista ne govori o samoj temi i nikome nece pomoci u buducnosti, (hint: pretrazivanje i slicno)............

sto se tice same konfe, napisi tocno koje imas napajanje. ostatak komponenti ok. jedino sto te unaprijed trazim je da navedes u kojima trgovinama ces uzimati komponente (link na trgovinu gdje kupujes, ili neku u kojoj se orijentiras po cijenama), i jesu li cijene u toj (tim) trgovinama sa PDV-om ili bez?
inace, 250 Jura == 500 Marona jos uvijek? jerbo se ovdje skoro pa moze sloziti cijelo kuciste za te pare (2000 raKuna), ne bas gejmersko, ali cist solidno. zato te pitam za izbor trgovina i PDV.

Burko je offline   Reply With Quote