Citiraj:
Autor FRipper
et nasao sam jos jedno koje mi pase jer je modularno a i hx serija je (mislim da je to bolje od vx...mozda grijesim)
Napajanje 520W, CORSAIR HX Series CMPSU-520HXEU, ATX2 v2.2, 120mm vent., modularni 729kn
|
Nije bolje od VX napajanja,jedino što je modularno.Ali po toj cijeni,modularnost u usporedbi sa viškom W (hint:TX650) kod mene nikad ne bi mogla proći.Naravno pod uvjetom da nije neki prč od kućišta u pitanju.
Citiraj:
Autor coconut
'Normalni' SATAII hardovi su neznatno sporiji od njega, a koštaju 4x manje.
|
Potpis,nešto o gustoći zapisa po ploči ako se ne varam,diskovi nisu moje područje ekspertize pa neću pokušavat pričat o tome.Pitanje jesu li zapravo uopće brži + buka + cijena koje su u računici = no go
Citiraj:
Autor FRipper
SSD 32.0 GB CRUCIAL, SATA, 2.5'', CT32GBFAB0, SLC-Chip 749kn
ako je to hard,a lici mi na memorijsku sd karticu  onda i to nije nest preskupo a vidim po testovima ogromnu razliku u brzini, btw kako se to spaja normalno kao sata obicni diskovi ili?
|
To je JMicron kontroler,a diskovi s njim su smeće koji u nešto slučajeva uopće nisu brži od običnih diskova,pogledaj temu o SSD diskovlju,dosta se piskaralo o tome.Gledao si testove od pravog SSD diskovlja.
Citiraj:
Autor nick praskaton
550HX je modularno ...
|
550HX afaik ne postoji.450/520/620/1000 su HX modeli.