Citiraj:
Autor Gigi1
Nemogu postaviti ip adresu koju si naveo, bilo koje mjenjanje ip adrese dovodi do toga da je connection limited...postavio sam ju na alternate config pa to izgleda ovako http://img13.imageshack.us/img13/7900/konfmreze.jpg
sad me zanima za program koji koristim (garenu) ima sljedece opcije...
UPNP Portforward(Need Router Support) opcija je da/ne
Specify Port(For Bypass Firewall) opcija da/ne
TCP Port=0 UDP POrt=1513
Što tu točno treba postaviti?
Što se skypa tiče tamo sam postavio Use port 1501 for incoming connections. Ostale opcije nisam dirao.
|
pfuh... ma. ja sam kreten, ugl, na atlanti se može postaviti static dhcp adresa u interfaceu. nebum sad puno više pričo jer nemam ju doma, bum u ponedjeljak il utorak par skrinšotova maznul
što se tiče DVB-C-a, da može se i preko pcmcia kartica i sličnih điđi, treba baš conax modul za karticu, ali sa postavljanjem dotičnog se morate sami snać s obzirom da Bnet ne daje podršku za takve stvari. Sam naš tuner i udri preko scarta ak je SD il prek HDMI-a ak je HD dekoder.
i ne nemreš bez kartice, jer se vuće preko kartice koje kanale se može gledat a koje ne. autorizacija jelte.
za čovjeka koji uzima 3D paket, ak ne uzimaš prošireni, niš se ne brini oko DVB-C-a jer se osnovni paket emitira i u standard analogiji, tak da će fakat bilo koja tv tuner kartica poslužit.
Ukratko, DVB-C kod Bnet-a je sljedeće:
opcija a) Koristiš Bnet dekoder(prijamnik/tuner/kakgod to zoveš) i imaš podršku ak neš rikne. Sam dekoder je nažalost znamo svi kakav...
opcija b) Koristiš recimo neku noviju telku koja ima PCMCIA ulaz i ugrađeni digitalni tuner. Treba ti CONAX modul za kartice radi dekodiranja programa.
Kolko sam ja osobno uspio proučit, ta sranja su skupa u tpm...
opcija c) koristiš neku tv tuner karticu bilo koje varijante, ak je imalo vrijedna vjerojatno ima i card slot. sam moli boga da može dekodirat conax enkodirane kartice. iako je moguće da u ovoj rubrici pričam gluposti, jer nažalost fakat nemam para da si priuštim dotičnu radi isprobavanja...
@jelc pretplata na pakete je dok god ne odlučiš odustat od dotične, zaključno s mjesecom u kojem si odustao(ak nije pred kraj mjeseca zatražen raskid, jer jebga, papirologija... dont blame me).
mamut post and

from me -.-