Citiraj:
Autor Cele303
NB se grije masu, na dfi je 60° normala, ja sam problem riješio sa thermalright hr-05 ifx, nisu ni tako bajne temp ali su oko 40° što je prihvatljivije... nb napon kreće od 1.200, ako ćeš dizat nb speed onda ga digni do 1.350, preko toga nema smisla jer će ti temp nb podivljati...
PS. Dobar primjerak proca si dobio,  većina ide do 3.5 sa default naponom
|
Hmm, kad sam otvorio kutiju i izvadio proc, na njemu su bili tragovi masnoće, kao sto ostane kad diras prstima, ali kutija nije bila oštećena. Druga stvar, čim sam upalio komp, temp proca je bila 44 stupnja. Ono, hladnog iz kutije. Probat ću danas skinuti kiler i staviti zalmanovu pastu da vidim hoće li biti to sto bolje od tvorničke paste. Treća stvar, kiler na north bridge-u puše prema procesoru, a ne van. Četvrto, uspio sam mu dignuti množitelj na 19 a cpu clock na 205 kasnije, ali se nenormalno grijao. Peto, sve mi se čini da ću kupiti Thermalright ultra extreme, jer sam gledao testove na netu, i bolje hladi od coolermaster-a v10 a košta me 500kn. Šesto i ovo je totalni off topic, odvikavam se od pušenja i toliko sam živcen da ne mogu ni spavati. Ali sa tih keku kuna viška mjesečno, budem napravio dobar stroj:-)