View Single Post
Staro 18.04.2009., 13:13   #4257
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Pa dobije ban na tom serveru, ne global ban.

Ja sam prošli tjedan tak igrao i samo odjednom pufff, izbaci iz igre i pise Admin banned you bla bla... Reason: CHEATING!
Ja gledam koji q? I ne kužim šta je, svugdje se mogu spajati samo na DvG Overgrown only ne mogu jer me admin bannao zbog varanja.

Dobro pa je DvG jako ozbiljan klan pa ima sposobne admine, tak je vođa mog klana fino sve izgladio sa DvG-om, te su našli pravog čitera preko IP adresa i PBa.
Ja nisam mogao vjerovati, uvjeravali me da sam ja cheato i još imam demo koji su mi poslali, naime lik sa nickom FR|Narsil (inače ,moj nick) roštilja sa wallhackom po Overgrownu. I ja ne mogu vjerovat, znam da nisam ja ali ne mogu dokazati. Na kraju nakon sati i sati traženja admini dokažu da nisam ja... nego neki lik uzeo moj nick, na kraju se još preko IP adrese ispostavilo da je idiot iz Hrvatske...

Jbg, ja fino un-bannan ali ostao je vrlo gorak okus u ustima jer kad je taj lik bio na serveru bilo je i puno ljudi sa kojima sam igrao prije, pa pun q njih vamo tamo ovaj vara, vak-nak... pa dok se objasnilo svima... jbg, i vremena, i reputacije izgubljeno...
Ma ti si čiterčina žešča

Malo te zezam..... NHF

Nego to mi se sviđa kod WaW-a - nemreš imat isti nick
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote