View Single Post
Staro 18.04.2009., 09:53   #2079
katapult
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Evo me

Dakle kao što već rekoh, imam B.net sa onim njihovim digitalnim receiverom. On ima i pass-through za analogni signal, pa tako imam spojeno i analogni, i njihov digitalni signal (preko receivera i scarta). Bnet valjda preko toga emitira i DVB-T signal, jer mi je TV otkrio i 4 DBV-T kanala (HTV1, 2, NOVA, RTL). Slika je odlična na B.net digitalnom i DVB-u, mrvicu (ali samo mrvicu) lošija na analognom. B.net je iskoristio dio lokalnog antenskog razvoda kroz stan pa nemam mogućnost spojiti se na zgradinu antenu da vidim kako to izgleda.

Uglavnom, bio sam poprilično u nedoumici kako će izgledati analogni signal nakon viđenog kod frendova i po dućanima, no ovo je... pa, iznad mojih očekivanja Izgleda da je plazma stvarno bolji odabir od LCD-a za ovu kombinaciju (analogna, kablovska, ...).

Udaljenost od telke do prednje strane naslona kauča je 3m... Mislim da nisam pogriješio sa odabirom 37".

TV na AUTO fino razvlači 4:3 programe, pa ljudi nisu previše spljošteni

Trenutno me muči što sam uspio izgubit DVI-HDMI konverter od ASUS 3870 grafičke, pa ne mogu spojiti komp... A moram još otići po TOSLINK kabel, imam optical out na onboard zvučnoj pa da to spojim na kino...

E, da, zvučnici na TV-u su onak... prosječni... nisu vaaaauuu kao slika.

Ukratko, ja sam s televizorom pre-pre-zadovoljan. Vjerujem da ću nakon puštanja nekog HD-a dodati još jedan pre-

Evo par slikica kak to izgleda... ne znam dal će se baš vidjeti kvaliteta slike na TV-u, prilično je svijetlo sad (sunce na ovu stranu), nit koje trikove treba upotrijebiti za slikanje TV-a...

katapult je offline   Reply With Quote