View Single Post
Staro 18.04.2009., 09:28   #1673
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
a iskreno neznam...al u ducanu ih nije bilo pa je covjek skocio do skladista i nazad dovukao koji 15-ak guma...a sad ovako na gumi nisam pfrimjetio nikakve pukotine nastale stvrdnjavanjem ili da je guma ovako tvrda opcenito...

a sad neznam kako bi jos mogao provjeriti sto i kako u vezi starosti doticnih guma...nego vidio sam prilikom montaze na njima da imaju nesto slicno "serijskom broju" pa da li mozda onda znas da li pise i datum proizvodnje na njima ili preko "serijskog broja"

btw izmjenio sam linkove...sad bi nadam se trebalo raditi...btw na slikam a gdje su dvije gume je usporedba sa starom gumom cuvenog imena "Gain Way" 26*2.125

uglavnom kazem ti meni ovako odoka neizgledaju apsolutno nikako staro ili da je bilo prasine po njima/udubljenja od starosti tj lezanja u skladistu...a i uzimao sam ih zato jer mi je prvo palo napamet da bi se ta guma trebala dobro prodavati# jer je ispod 100kuna, "jedna od 5 najboljih" pise na web stranici, a i stvarno je dobra

#dobro prodavati = malo lezati na skladistu/tj biti uvijek svjeza posiljka

btw je se taj info odnosi na sve ritchey modele ili na samo neke neimenovane ili bas na ovaj moj model gume

eh da evo vam jedno banalno pitanje : kod ovih brzinomjera za bicikilu onaj magnet koji ide na zbice bi trebao ici sto blize obrucu ili biti na 4/5 [ili neki drugi omjer]

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 18.04.2009. u 13:24.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote