View Single Post
Staro 18.04.2009., 03:02   #1441
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Question

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Zato kupis Toxic za koju kunu vise i rijesen si muke sa temperaturama za sva vremena...jedino ju treba ponekad ispiriti od nastopane prasine, jer je hladnjak stvarno minijaturan i lako one muce i krpe prasine zastopaju rebra. Skuzim po tome da temperatura poraste za 5-10°C u loadu. Ode sa ~60° na ~70°C i to mi je znak da je potrebno propuhivanje Vapor-X-a
Ja sam baš danas svog raskopao sve do šarafa (), očistio, propuhao...temp su mi sad 34 idle-57 load.
Ali, nisam uspio skinut hladnjak sa grafe, tj želim skinut samo vent, jer unutra vidim dost prašine one guste koju nemogu ispuhat nikak, a i htio bih kapnut malo ulja u ležaj (tako radim sa ostalim ventovima, tiše rade).
Samo što ostali ventovi imaju odozgo kapicu koju maknem, dok ovaj vent na grafi nema to odozgo, već ga moram skroz skinut (pretpostavljam). Gore ima par malih šerafića, al su tolko stegnuti da ih nemogu skinut...A ak ću forsirat, pohabat ću glavu šerafa, i onda se mogu seksat.
Svaka dala onome ko ih tak stegnuo
Grafa je iz konfe, PCS-ka. Hladnjak je ZeroTherm GX810.
Dok ne kuri, nema problema, al kad krenu ozbiljnije temperature vani, i još uzevši u obzir da mi grafa ne poznaje default taktove......da se nebi zapeklo to unutra...

Atrax je offline   Reply With Quote