View Single Post
Staro 17.04.2009., 21:25   #4245
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
Najnoviji haxovi koje PB još ne detektira su implementirani u samoj igri i nisu još otkriveni.... ni to te nitko ne sprečava da koristiš........

Nego glupo je misliti da su ljudi koji ovdje traže konfige pro igrači koji NE IGRAJU na public serverima - nego im to samo treba za lanove i slično.
Znači igraju sa takvim nabrijanim konfizima na serverima gdje večina igrača ima defaltne konfige i imaju veliku prednost - to je za mene varanje.
Koliki ti je gušt tak biti prvi meni nije jasno isto kak mi nije jasno kad ljudi koriste baš prave haxove.............itd.

Micanje grafike (trave i sl.) nije normalno predviđeno pa je samim time varanje.

Samo da kraju velim da mi je potpuno svejedno kaj ko koristi - kad igram četvorku ako skužim da ima previše "nabrijanih" i normalna igra nije moguča ja se ljepo odspojim i odem dalje.
To sto ti mislis je cvar unlocker i on otkljucava one CHEAT PROTECTED cvarove sto nije predvidjeno da bude dostupno nama, nego samo za svrhe dok se testirao proizvod (COD4,jel..)
"Micanje grafike (trave i sl.) nije normalno predviđeno pa je samim time varanje." Kako nije...pa vec kad odes u graphic options i kliknes models detail na LOW bude ti /r_lodscalerigid na 2 i eto ga...vec vidis kroz travu...dosta vise nego onaj tko to ima na 1 (a promod upravo to forca na 1).
@Rino
Zao mi je, ali ja do ponedjeljka ili nedjelje ujutro nemogu igrati nista...jednostavno imam jadne slusalice,jadan mis i jadnu tipkovnicu jer mi je brat sve to pokupio i odnesao na LAN u Zagreb
Ali u ponedjeljak moze
Sry, ja sam skontao da si Reno...jos jednom...oprosti
Apacer ft Bozja je offline   Reply With Quote