Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja
...I glupo je reci da je to gore od haxa, jer to je implementirano u samoj igri i nije zasticeno (cheat protected) prema tome nista mene (ili bilo koga drugog) ne sprijecava da to koristim....
|
Najnoviji haxovi koje PB još ne detektira su implementirani u samoj igri i nisu još otkriveni.... ni to te nitko ne sprečava da koristiš........
Nego glupo je misliti da su ljudi koji ovdje traže konfige pro igrači koji NE IGRAJU na public serverima - nego im to samo treba za lanove i slično.
Znači igraju sa takvim nabrijanim konfizima na serverima gdje večina igrača ima defaltne konfige i imaju veliku prednost - to je za mene varanje.
Koliki ti je gušt tak biti prvi meni nije jasno isto kak mi nije jasno kad ljudi koriste baš prave haxove.............itd.
Micanje grafike (trave i sl.) nije normalno predviđeno pa je samim time varanje.
Samo da kraju velim da mi je potpuno svejedno kaj ko koristi - kad igram četvorku ako skužim da ima previše "nabrijanih" i normalna igra nije moguča ja se ljepo odspojim i odem dalje.
EDIT: Samo još dve stvari - da nebi mislio da sam čistunac ( ili ti ili neko drugi) svojedobno sam i ja zatražio od frenda koji profesionalno hakla njegov cfg. da malo pomognem svojoj grafici (2900 Pro) - na kraju sam odustao jer mi se sa jedne strane nije dalo podešavati svoje postavke (ja na primjer ne igram na WASD) a sa druge strane sa zaključio da bi to previše utjecalo na igru.
Drugo - ja sam sve CoD-ove kupio u dučanu - i 1 i UO i 2 i 4 i WaW.
Kad igram hoču sve što igra ima i heliče i artiljeriju i pse.....
Osobno ne igram sa LS, Marty , juggernautom ili noobtubom nikada. To kaj to drugi koriste ja sam se naviknuo a i zašto nebi koristili kad je svakome na raspolaganju.
Pošto sam igre ljepo platio stalo mi je da developeri igre poprave koliko je to moguče.