View Single Post
Staro 17.04.2009., 20:55   #19
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
You went too far

Moraš se odlučit. Želiš li point and shoot fotich (kompakt) za fotografirat kučne ljubimce, familiju, izlete i godišnji ili se želiš bavit fotografijom (slr i slr like). Ogromna je razlika. Ne kažem da sa ovom drugo kategorijom nemožeš raditi ovo prvo ali ponekad zna biti nepraktično furat bazuku od foticha na plažu...
Danas sam bio u hg spotu i malo opipao to sve, i cak sam se iznenadio da neki od ovih spomenutih modela i nisu tako veliki kao sto sam mislio, recimo canon g10.... bas ga je zadovoljstvo drzat u ruci, puno vece nego neki mali pimkekic ala fensi olympus fe ili slicno.... A opet nije bazuka kak velis
Tako da sam definitivno odustao od klasicnijeg kompakta tipa sx200 ili TZ5/7 na kojeg sam prvotno ciljao...
Izbor sam suzio na g10, lumix lx3, ili mozda Nikon Coolpix P6000 .... Ultrazoom-ove tipa Panasonic FZ28 jos nisam do kraja izbacio iz izbora, ali me vise privlaci kvaliteta slike od mogucnosti velikog zumiranja, posto bi vise fotkao prirodu, sa kojekakvih pogleda u daljinu (di je bitnija širokokutnost), zalaske, portrete (ala lupino ) itd.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
vraga nepraktično... imaš veliki fotić za plažu = imaš izliku da uzmeš vrećicu = imaš izliku da popuniš polupraznu vrećicu s pivama

@shokre... a si gledao onaj panasonic g1? mikro slr format manjih gabarita.
lol nego da, "lijep" je taj g1 samo kaj dodje 4500kn
sh0kre je offline   Reply With Quote