View Single Post
Staro 17.04.2009., 20:22   #4240
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
heh..ovdje je sukob ajmo tako reci 2 "civilizacije" (jeste malo prenapuhana rijec, ali nemogu se sjetiti bolje rijeci trenutno).
Uglavnom, hammer i ekipa igraju na public serverima gdje se igra za zabavu, i svatko igra za sebe dok scorpio i ekipa igraju vise ajmo tako reci natjecateljski, znaci timski rad je na prvom mjestu sto se nemoze reci da je slucaj kod HC public servera.
Ajde hammer uzmi aku i recimo na mapama crash,backlot,district pa i na onim ne-natjecateljskim poput killhousa,carentana ili ambusha i igraj sa njime 2-3 dana cijelo vrijeme, pa mi reci svoje utiske. Ako je i dalje G3 bolji(sa kojim nebi mogao napraviti 10 postenih killova na jednom waru na official modu) e onda stvarno neznam sta da ti kazem
Ja takve sve stvari odma micem poput sunca,trave i slicne...prosto iz razloga sto imam vise FPSa, a nemoze nitko reci da se ne osjeti razlika kad ti FPSi skacu od 50-125 ili kad skacu od 110-125 a i dobivam prednost na vizualnom planu, znaci da cu prije uociti protivnika. I glupo je reci da je to gore od haxa, jer to je implementirano u samoj igri i nije zasticeno (cheat protected) prema tome nista mene (ili bilo koga drugog) ne sprijecava da to koristim.
Ako imas jos kakvo pitanje ili si spreman za daljnju diskuciju, tu sam
Apacer ft Bozja je offline   Reply With Quote