heh..ovdje je sukob ajmo tako reci 2 "civilizacije" (jeste malo prenapuhana rijec, ali nemogu se sjetiti bolje rijeci trenutno).
Uglavnom, hammer i ekipa igraju na public serverima gdje se igra za zabavu, i svatko igra za sebe dok scorpio i ekipa igraju vise ajmo tako reci natjecateljski, znaci timski rad je na prvom mjestu sto se nemoze reci da je slucaj kod HC public servera.
Ajde hammer uzmi aku i recimo na mapama crash,backlot,district pa i na onim ne-natjecateljskim poput killhousa,carentana ili ambusha i igraj sa njime 2-3 dana cijelo vrijeme, pa mi reci svoje utiske. Ako je i dalje G3 bolji(sa kojim nebi mogao napraviti 10 postenih killova na jednom waru na official modu) e onda stvarno neznam sta da ti kazem

Ja takve sve stvari odma micem poput sunca,trave i slicne...prosto iz razloga sto imam vise FPSa, a nemoze nitko reci da se ne osjeti razlika kad ti FPSi skacu od 50-125 ili kad skacu od 110-125 a i dobivam prednost na vizualnom planu, znaci da cu prije uociti protivnika. I glupo je reci da je to gore od haxa, jer to je implementirano u samoj igri i nije zasticeno (cheat protected) prema tome nista mene (ili bilo koga drugog) ne sprijecava da to koristim.
Ako imas jos kakvo pitanje ili si spreman za daljnju diskuciju, tu sam