View Single Post
Staro 17.04.2009., 20:02   #4239
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor sc0rpi0 Pregled postova
lol, ovako:

na cod turnirima, lanovima i ostalom gdje sudjeluju pro klanovi se igra cod4 mod zvani promode... (bar u europi, u americi se igra nesto drugo)
a to znaci nema onih perkova, air strikeova itd.... također ima zabranjenih postavki u cfg sto se nesmije koristit jer vas punkbuster kicka onda, tako da nemozete bas maknit travu i ostale stvari... mozda na nekom njub serveru koji nije original... a druga stvar normalno da ce si svi namijestit tako da najbolje vide, da im bolje radi i ostalo...

Da, igra se takozvana izbljuvotina zvana promod
Šta fali perkovima, stvari poput perkova (izuzev martya i last standa) su i čar ove igre te razlog zašto je jedna od najigranijih online igrara,, ako ne i najigranija

Nadalje, na takim PRO turnirima, na kojima igraju "PRO" klanovi svi su kewl i igraju sa prenapuhanim AKSU 74 na izbljuvotinama od mapa poput Backlota ili Strikea.

IMHO nisam vidio dosadnijih mečeva od "pro" mečeva, svi igraju isto, bunnyhoppaju i dive-aju pucajuči sa malim kalašem... to je sve samo ne pro

Na puno original HC servera pb kicka ako se stavi maxfps preko 125, ako se makne sun, grass i slično, osobno na takvima igram, i ne treba mi micanje trave i sličnih gluposti te sprayanje sa LMGovima ili kalašima da bi bio prvi ili drugi... to mogu i sa G3 te svim tim vizualnim stvarima, nije mi neki problem naštancat 80-100 fragova