View Single Post
Staro 17.04.2009., 14:00   #1
Johntra Volt
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2009
(riješeno) Isključivanje ATI Radeona HD 3870

Pozdrav svima

Znaci ovako, imam problem vec neko vrijeme sa atijevim karticama. Graficka se jednostavno ugasi sama od sebe, i samo ona. Nakon toga moram ugasit komp tako da duze drzim power gumb i onda opet upalit. Prije te 3870 hd sam imao isto neku ati, nemogu se sad tocno sjetit.
To se obicno desi u zahtjevnijim igrama. Al nekad i na cudnim mjestima. Npr kolega mi je dao svoj user i pass od warhammera online, i kod logina, svaki put kad mi se pojavi ime lika iz igre, ugasi se. Znaci najobicnija su slova prikazana, nikakva superzahtjevna grafika.

Kolega i ja smo pomislili da je do napajanja, koje je inace od Chiefteca od 550W. Pa sam uzeo jedno drugo codegen od 400W koje sam spojio da napaja maticnu i graficku. Dok je Chieftecovo od 550 napajalo diskove. Opet se isti problem javljao.

Event viewer nista nepokazuje. Googlao sam i vidio da ima nekih ljudi sa slicnim problemima al njihove solucije mi nisu pomogle.

Eto to je moja prica. Ako netko ima ideju ili ima slican problem tj. imao molim neka podjeli samnom

Inace tocnije

Graficka: gigabyte GV-RX387512HP
Maticna: GA-M55S-S3 rev. 2.
Proc: Athlon 64 X2 dual 5200+
Mem: Maxtor ddr2 1GB pc6400 (800 MHz) x2
Johntra Volt je offline   Reply With Quote