View Single Post
Staro 17.04.2009., 13:01   #1659
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
a vec kad smo kod podmazanosti, gdje bi se [oko centra zg-a] moglo kupiti neko ulje/mast za lanac i zupcanike i za amortizere na vilici [a bice bi i to trebalo mazati s vremena na vrijeme] i naravno jos bi mi neke gume trebale unutarrnje i vanjske...naravno volio bi kad bi mi prodavac znao sto prodaje i kad bi mi ovako odokativnom metodom mogao odrediti koja bi maksimalna sirina guma isla na bajk...ja sam mjerenjem dobio da bi isle do 5.99cm-a [najuzi dio na stranjoj strani][tj teoretski bi i 2.35" isle], al opet da nebi ja kupio gume pa ih onda s upaljacem radio da budu custom made...trenutno su 1.8 ali jednostavno mi fali ono nesto s njima...mozda malo bolji grip

trenutno su na njoj "stock" 26x2.125[pise na njima] plasticne[skoro] i s njima je voznja kao kad na malo boljem autu iskljucite traction control...gume bjezu, 2 puta sletio s kojih pola metra na malo kvrgaviju podlogu i vec se zadnja uspjela rasparati...fkorz

eh da i skoro zaboravih ono najvaznije :
- idem na sto jeftinije gume...netrebaju mi pro gume ni neke semi pro ili tako nesto...cisto da sam miran sa mijenjanjem doticnih za par mjeseci/godina
- dimenzije [moje] : cca.185-190 i 95+-5kg
- namjena : voznja po gradu i nasipu [sljunak i po onoj livadi izmedju savskih nasipa]...
- eh da i neznam koliko to igra ulogu ali na samom kotacu pise da su mu dimenzije 26x1.5-1.75...a sad kad bi ja znao na sto se tih 1.5-1.75 odnosi...

gume meni ovako odoka vise lice na 1.8"ali naravno kad se na njih stavi ravnalo ispadne cca 2"...to je meni nesto sumnjivo al neka

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 17.04.2009. u 13:14.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote