ne sumnjam da to ne radi bolje slike od sx200, ali me frka da njegove mogucnosti nebi znao iskoristit i dobio losiji rezultat, ili nebi imao vremena iskoristit.... jer 80% slika koje radim su one nabrzaka.... Dali mi i dalje preporucate takvo sto ? Sa dimenzijama bi se jos mogao pomirit...
ova 2 primjerka koja ste naveli su stvarno zanimljivi, narocito olympus posto je jos manji.... nista idem se bacit na citanje o oba modela (da ponovim moze bit i 3000kn ali ne preko), ovako pise u nabavi: Digitalni fotoaparat SLR Olympus E-420
tijelo spretpostavkom da osim tijela dobijem i ono unutar njega

za 2267kn
Nervira me sto svakom nesto fali, sa starim foticem sam znao cesto snimat i video pa bi me veselilo da ima HD opciju, recimo ovaj olympus je relativno mali, ali zato ima slab zoom, kad bi se dokupio kakav objektiv opet bi dosao na velicinu FZ28... i tako u krug
razum me vuce ka sx200 a srce prema ovim mocnijim i vecim

jer dok gledam sve te lijepe slike koje su napravili ti SLR aparati, nesto slicno i ja pozelim napraviti....
edit:
mislim da je za pocetak i uvod u fotografiju opcenito, mozda bolji izbor: Olympus SP-590 Ultra Zoom ili FZ28 kojeg je joolka preporucio
sta mislite?
edit2:
I za kraj da jos malo zakompliciram, je 3,5kkn ali: Lumix DMC-LX3 ..... o njemu nisam jos puno procitao, samo vidio specifikacije i izgled .... i pogledao kakve fotografije radi..... rekao bi zvjer u malome.... ali je zoom nikakav 3x .... a kad bolje razmislim za jos samo 200kn gore se moze upiknut canon g10 sa 5x zumom i 4mpx vise ali zato nema hd video

Stvarno nisam mislio da ce ovak tesko biti izabrat fotoaparat