Citiraj:
Autor Bullet1
Sve što ću reć je 
Što očekivaš od hibrida? Tatica očito sebi nije znao uzeti čistokrvnu ili bar normalnu p45 ploču i onda se čudi kak neće preko 533Mhz. Dobro je pa si do tud doguro
I jesi uopće upoznat što ti se može dogoditi sa RAIDom ?
|
ploca me je dosla sicu tak da nisam imao izbor osim da ju kupim jer mogu samo dobiti vise nek je placena.
raid prcam prek 6g. i do sad ni jedne greske.
kolko se tebi raspalo raid polja? ili to samo spominjes posto se na sve strane prica o tome raspadanju usred oc-a?
inace backup svega bitnoga nije gore vec na sigurnijim mjestima tak da nema straha.
nek nemoj se smijati ovoj ploci

; makar za drugo i nije nek bubni kakvu pametnu .da probam ddr3 na njoj i jel si naletio na koji rez prek 550mhz s tim cudom ili ne da ne pokusavam vise jer izgleda nema smisla.
i da ploca ima najveci drop na koji sam do sad naletio tak da je u bar necem najbolja

razlog ove super bajne gigabyte hybrid avanture jer napraviti super pi rez,a da bude bolji od ovog sta trenutno imam
imam ok hladjenje voda direktno iz pipe i ponasa se super solidno buduci da se radi o home made bloku
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1076
proc je izgleda sposoban za dosta vise od ovog sto treutno imam pa zato i gnjavim ovu plocu i taj ram,ali izgleda da bum ak ocu bolje reze ipak moral na neke drugo.