View Single Post
Staro 16.04.2009., 22:03   #474
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
čitam sve ovo i nemrem vjerovat kaj ste sve naškrabali tu...

neznam odkud da krenem... i možda i zbog ovog dobim ban, al nema veze...

prvo, možda još jesam "balavac" na forumu jer ima ovdje i konjina od 40ak godina, al kaj se čudite, ako se nešto ne može, ne može se... sve ste naučeni dobit na taci.. znam da nije mala cifra u pitanju, i ne znam čemu bi ta konfa koristila, al siguran sam da mjesec dana ni sim ni tam... i znam da je stvar takva s trgovinama kakva je, onda bi ja več popizdio od nezadovljstva kakva sam sranja vidio i osjetio na svojoj koži, ne samo prilikom kupovine komponenti, nego općenito.. bavim se takvim poslom da moram iscoltat 2-3k kn na dan ( ne baš svaki) a dobijem ih tek za mjesec dana, ako i onda.... znam da nije lijepo dok netko raspolaže s tvojim novcem, ali onda ide dogovor, platim nešto, ostatak na isporuci i gotova stvar...

zato, ako nešto želiš kupit, ako nema u tom dučanu, obiđem sve pa možda nađem neki u kojem ima.. ako nema, onda se čeka... tako je bilo i bit će...
još pogotovo ako nabavlja neke egzotične komponente...

ne branim čovjeka, niti sam išta kupio od njega, al shvaćam da ima problema s dobavom, i šta sad.. treba ga ubit radi toga?

takva su vremena, to još niste skužili?

zaboravi hgspot, vemil i ostale.. oni imaju ili nemaju.. i boli ih briga za tebe.. uzmi ili ne, tvoj problem...
T0mB1ll je offline