Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 16.04.2009., 11:09   #38
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Citat:
Kome je dostupna Iskon.TV?
  • Usluga Iskon.TV je dostupna samo korisnicima koji se nalaze u dostupnosti Iskonove ULL infrastrukture što znači gradovi Zagreb, Velika Gorica, Samobor, Split, Rijeka i Pula.
http://www.iskon.hr/za_kucu/telefon_...on_tv/o_iptv_u

Nije meni bad prijeći na Iskon.TEL - za istu lovu dobivam CLIP i obračun po sekundi, ali neka se onda izjasne. Najviše će mi smetati Speedtouch na, ionako pretrpanom, stolu. Poslao sam im mail po tom pitanju i čekam odgovor.

Sumnjiva mi je i još jedna rečenica sa gornjeg linka, a nalazi se malo niže
Internet
  • Pregledavajte internetske stranice preko tv prijemnika putem Iskon.TV daljinskog upravljača.
Ako sam tražio samo IPTV, otkud mi internet? Zašto bi mi ga dali ako ga ne plaćam?
Vjerojatno ce tu trebati jos poliranja, meni se bar cini kako su se prilicno zurili sa stavljanjem ove usluge u produkciju, sto nerijetko zahtjeva pokoju zrtvu u kontekstu kvalitete (ili usluge ili rollouta ili oboje...).

A ovo sa Internetom je opet value-add, osobito ako niti jedan drugi provider nema ovo u ponudi. Mislim, a zakaj ne bi? Svakako imas bandwidth do iskona, zakaj ne bi vrijeme ubio sa malo surfanja? (moguce je da u totalu upstream Internet stoji Iskon jeftinije nego TV, a definitivno bi uz uvjet gore, imali konkurentsku prednost...)

Btw, surfanje sa daljincem je koma, IMHO... preizkushano...

EDIT: ili kak je rekao kolega gore, ficr IPTV-a, pa zakaj ne?

naram-sin je offline