View Single Post
Staro 15.04.2009., 23:44   #452
Func
Premium
Moj komp

Func's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
Mislim da je to malo preveliki darak za kompenzaciju i koliko god mi se sviđao savjest mi nebi dala da ga uzmem. Na kraju ispada da ste čovjeka popljuvali ko zadnje govno, a sada ga dižete u nebesa. I da je*ala vas ta šilterica. To je samo znak pažnje i da sam ih imam 20 podjelio bi ih okolo jer , hej šta će mi 20 šilterica koje dobim uz grafičke.

Stuc u velikoj vecini se slazem s time sto si rekao ali zaboravili smo činjenicu i da sami dobavljači muljaju njega i male shopove. Kako bilo bilo je , eto happy end i stvarno bi se sada topic mogao lockati
Koliko sam shvatio on sve uvozi i ne koristi domaće dobavljače. To je navodno glavni izvor problema. Popljuvali su ga s razlogom. Sad kada je poklonio monitor, naravno da se stvari mjenjaju. To je dobar potez, koji će mu se sigurno višestruko isplatiti.

Nadam se da će se ti problemi ukloniti s vremenom. Pljuvalo se po HG-u, Ve-mulju..., pa i po ovim manjim. Ljudi pišu svoja iskustva, drugi to komentiraju. Firme daju puno love za marketing, tajne kupce i ostale gluposti, dok hardveraj i ostali mogu besplatno sve to dobiti na PCE.