View Single Post
Staro 15.04.2009., 23:36   #451
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Kao što i prije rekoh.., čekanje na isporuku je najveći problem hardveraja i još ako ste to platili unaprijed izaziva zgaravicu.

Kompezacije:

Mislim da je i sljepcu jasno da je svaka kompezacija jeftinija od gubitka kupca i propasti trgovine. Ovi problemi sa hardverajem se naće samo tako zaboraviti ali još bolje će se pamtit i prepričavat da je čovjek dobio monitor od 5k jer takve stvari se ne zaboravljaju.

Mislim, maltene nema osobe na forumu koja nezna priču o distancerima tako da će se i ova kompezacija pamtit ohoho... = reklama.

Koliko god mi se ne sviđalo kako hardveraj posluje moram priznat da se čovjek ( tubić ) bori svim silama da uspije, istina da se ovako šta u ve-milu i ostalim shopovima nebi ni desilo jer ili imaju ili ne ali da se i desi nebi sigurno ovako završilo jer boli njih k... za kupce.

Slobodnim riječnikom rečeno: zavlači, mulja, ima manevre ali osim živaca što ćete izgubiti financijski vas neće oštetit nego ćete još dobit i kompezaciju, tako će biti dok hardveraj ne izraste u jedan ve-mil ili hg šrot.

Kada se to dogodi, onda će vam falit baš takav hardveraj kakav je sada, divlji zapad no i taj divlji zapad ima svoje čari...

Osobno bih volio da čovjek uspije ali da treba dobit packe po prstima kad ushere isto stoji a toga će svakako još biti.
Sori na OT, ali daj pojasni mi molim te, stalno čitam o tome a nemam pojma kaj se desilo
Hei$$e je offline