Pozdrav svima. Da se i ja javim.
Imao sam dosta neugodna iskustva s hardverajem.
Nazvao sam ih da pitam
da li imaju hd3870, htio sam kupit grafu i r
ekli su da imaju gigabyte, ja reko super i narucio prek web shopa. Cekam ja mail s ponudom, maila nema nakon 9 dana. Nazovem hardveraj da vidim sta je s tim i kazu da nemaju gigabyte, da imaju sapphire koja je jeftinija, a jedna i druga gdd3, pa sam rekao ok, posaljite sapphire. Kad ono grafe nema 3 dana, nazovem ja ducan da mi kazu da je ipak u pitanju gigabyte, bio sam strpljiv i rekao sam dobro posaljite gigabyte. Kazu dobro da ce doci sutra, a grafe nema. Nazovem ja ducan da pitam sta je, kazu da je hp ekspress zaribao, da nisu donjeli (ispostavilo se da grafa nije poslana) i rekao je vlasnik da ce poslat nekog od deckiju do mene doma da mi donesu grafu. Grafe opet nema, opet zovem ducan gdje je grafa, ono kak ti decko iz hardveraja je imao sudar, i vlasnik je rekao da ce sutra donjeti osobno grafu i skidam mu kapu doso je kod mene ispred vrata i
donio grafu (gigabyte-icu) nakon 3 tjedna.
2. Kućište - CM 690
Naručio sam zanemarujući slučaj s grafom navedeno kučište.
I tako nema ponude par dana. Zove stara i pita gdje je ponuda, Tubić odgovara da čeka uvoz izvana. Nema kućišta u prvom dogovorenom roku, pa niti u drugom. Stara nakon 12-13 dana gubi živce i prijeti da će poništit narudžbu, on se ispričava da mu je umro punac

. Ajde dobro, narudžba idući dan. Narudžbe nema. Šta je bilo? - Zajebancija oko sprovoda. Ok, Darko zove i kaže da će spustit cijenu kućišta sa 630 na 600 kn

. Ok opet 2-3 dana nema kućišta, stara zove i poziva se na društvo za zaštitu potrošača, idući dan oko 15 h dolazi Darko sa kućištem i ostalom narudžbom. Moja sumnja- kučište je kupio na putu do mene