View Single Post
Staro 15.04.2009., 20:22   #435
Func
Premium
Moj komp

Func's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor A-V Pregled postova
Dana 13.03.2009. (očito koban petak 13.) prema predračunu spomenutog shopa u cijelosti je plaćen iznos za slijedeću konfiguraciju:

(06.04.2009.) Novci su sjeli na račun. Što se mene tiče priča završava, Hardveraj više ne postoji za mene.
Čovjeka koji je platio unaprijed ne tako malu cifru zavlačili ste mj. dana.

Citiraj:
Autor LUXX Pregled postova
Eto nisam htio pisati o tome al izgleda da moram.
Postavio sam pitanje ovdje u forumu prije MJESEC!!!! dana o sastavljanju vodenog.

Evo threada:

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114875

Nakon što je sastavljeno narucio u Hardveraju.
Naravno i uplatio.

Ovo je roba:

http://www.max-save.org/img.php?file=dtzjt8.jpg

Creva bi mi donio Juggernaut koji bi mi pomogao sve to sastavit.
Dosad je došlo:

VGA blok
Pokrov za pumpu
rezervoar
Akasa fancontrol

Uz vodeno sam još narucio i Mushkin redline
Corsair 520HX
Zalman pastu(onu u tubi)
Akasa fancontrol

Ostatak cekam dakle još uvijek.
Nikako da dođe.
Prvo nema na lageru.
Pa su Slovenci krivi.
Pa carina sere.
Pa mu pošalju umjesto 2 paketa dijelova samo jedan.
Naravno paket sa mojim dijelovima fali
Pa je mislio sam otici u sloveniju i dofurat dijelove.
Nažalost ništ od toga pošto privatnih problema.
Pa nađe nekog tipa koji bi sve to danas dofuro.
Eto danas mi se javi da je dijete od tog tipa bolesno i nemože ici po to.
Ali može u ponedjeljak.
Baš me zanima kaj ce bit u ponedjeljak.
Slovenci zatvorili granicu????
Pa nisam narucio drogu ili tenkove da to toliko treba.Traje vec mjesec dana.Za to vrijeme bi otišao u Ameriku po dijelove.Vec mi je sve to blesavo.Stalno nešto iskrsne.A ja cekam ko majmun.
Mislim suma koju me sve to košta nije baš mala a zavlaci me se ko idiota.
Ja stalno dogovaram sa Juggernautom kad covjek ima vremena da dođe k meni da to složimo.
Stalno nazivanje i pitanje kad ce konacno.
I samo što nije i opet ništa.

Eto mada nisam mislio ništa pisati o tome glavno da konacno dobijem moje stvari lagano mi vec puca ona stvar.

Još jedan primjer.

Citiraj:
Autor LUXX Pregled postova
Užas.
Bilo je i kod mene frke oko vodenog koje sam oko 1.5 mjeseci cekao.
Ali na kraju je sve dobro prošlo.
Mj. i pol za slovensko vodeno. Da je iz Alžira naručio i da su na maguarcu poslali, prije bi došlo.

Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Trebao sam dust filter od 92mm i uplatio sam ga unaprijed (sića, nevažnih 20tak kn). Čekao sam ga dobrih 4 tjedna.Isto tako sam razmjenjivao mailove sa dotičnim i dobivao uvjeravanja da je na carini, pa da nešto nije u redu, pa da je stiglo al da nije stigao filter itd.
Mj. dana za dust filter. Naravno plačeno unaprijed.

Citiraj:
Autor fordam Pregled postova
Da nije bilo reklame na PCE i reference koje je hardveraj dobio na taj nacin sumnjam da bi neko uplacivao avans.
Moje iskustvo iz srpnja prošle godine:
Avansno uplacena 4 laptopa HP 550, koja naravno nisu stigla ( carina - pa bolest - pa problem sa dobavljacima ........ ) novci vraceni tek krajem rujna. Jeftino kreditiranje za firmicu.
Svaka čast za ovo. Kratkoročni kredit na 2mj. sa 0% kamata.

Citiraj:
Autor juiced Pregled postova
Pozdrav svima. Da se i ja javim.

Imao sam dosta neugodna iskustva s hardverajem.
Nazvao sam ih da pitam da li imaju hd3870, htio sam kupit grafu i rekli su da imaju gigabyte, ja reko super i narucio prek web shopa. Cekam ja mail s ponudom, maila nema nakon 9 dana. Nazovem hardveraj da vidim sta je s tim i kazu da nemaju gigabyte, da imaju sapphire koja je jeftinija, a jedna i druga gdd3, pa sam rekao ok, posaljite sapphire. Kad ono grafe nema 3 dana, nazovem ja ducan da mi kazu da je ipak u pitanju gigabyte, bio sam strpljiv i rekao sam dobro posaljite gigabyte. Kazu dobro da ce doci sutra, a grafe nema. Nazovem ja ducan da pitam sta je, kazu da je hp ekspress zaribao, da nisu donjeli (ispostavilo se da grafa nije poslana) i rekao je vlasnik da ce poslat nekog od deckiju do mene doma da mi donesu grafu. Grafe opet nema, opet zovem ducan gdje je grafa, ono kak ti decko iz hardveraja je imao sudar, i vlasnik je rekao da ce sutra donjeti osobno grafu i skidam mu kapu doso je kod mene ispred vrata i donio grafu (gigabyte-icu) nakon 3 tjedna.

2. Kućište - CM 690

Naručio sam zanemarujući slučaj s grafom navedeno kučište.
I tako nema ponude par dana. Zove stara i pita gdje je ponuda, Tubić odgovara da čeka uvoz izvana. Nema kućišta u prvom dogovorenom roku, pa niti u drugom. Stara nakon 12-13 dana gubi živce i prijeti da će poništit narudžbu, on se ispričava da mu je umro punac . Ajde dobro, narudžba idući dan. Narudžbe nema. Šta je bilo? - Zajebancija oko sprovoda. Ok, Darko zove i kaže da će spustit cijenu kućišta sa 630 na 600 kn . Ok opet 2-3 dana nema kućišta, stara zove i poziva se na društvo za zaštitu potrošača, idući dan oko 15 h dolazi Darko sa kućištem i ostalom narudžbom. Moja sumnja- kučište je kupio na putu do mene

Školski priomjer kako steći povjerenje kupca. Ne da je jedamput popušio, nego dva puta.

Ja u hardveraju neću kupovati. Sve te isprike mi je neumjesno komentirati, samo ću reći da ih nisam popušio.