View Single Post
Staro 15.04.2009., 20:13   #370
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Imam gro kupovina na ebayu.
Vrijednost kupljene robe je po paketu uvijek bila između 100 i 250 kn. Nikad nisam tražio da mi pišu ''gift'' na paket, a to i nema smisla ako kupuješ od pravne osobe, a ja rijetko kupujem od fizičkih osoba.

Kupovao sam memorije, starije rabljene procesore, usb memorije, memorijdske kartice, parfeme, neke brand name majice kojih nema kod nas, trenirke i sl., ručne satove i hrpu kozmetičkih pizdarija za ženu (njoj je honorarni posao manikura noktiju )

To su uglavnom stvari koje su mi se pokazale kao najisplativije za kupovati putem e-baya, vrlo često 50% jeftinije nego kad nas - i to s uračunatom poštarinom.

Nikad mi nisu naplatilini carinu ni PDV, a i samo jednom su mi otvorili paket - prije mjesec dana kad je žena dobila nove žarulje za UV lampu u kojoj lakira nokte
Valjda im je bio sumnjiv paket.

E da, dvaput sam platio robu koja mi nije došla ni nakon dva mjeseca, a seller se nije javljao. Uredno sam to prijavio na e-bayu i oba puta dobio novce natrag