Evo, iako sam odlučio da više neću pisati na ovu temu, daljnji razvoj događaja i moja savjest me na to tjeraju. Čitavu priču sam činjenično od početka iznosio bez izostavljanja, dodavanja, nagrđivanja i uljepšavanja pa ću tako i nastaviti.
Jučer, nakon javljanja g. Tubića na forum, razmijenili smo nekoliko privatnih poruka vezano uz ono što je napisao. Sadržaj tih poruka ne vidim razloga objavljivati, iako, ukoliko g.T. to bude želio, nemam ništa protiv. Uglavnom sve je bilo u stilu njegovog ispričavanja i mojeg odbijanja u vjerovanje njegovoj priči. U tom razgovoru g.T. mi je ponudio slijedeći proizvod kao kompenzaciju za sve što se događalo:
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/965
S obzirom na vrijednost konkretnog proizvoda i na sva iskustva koja sam prošao s g.T. u ovo nisam uopće vjerovao. Ponajviše iz znatiželje - jer stvarno nisam imao nikakva očekivanja, potraživanja, a ni volje da se više bavim ovim slučajem - sam pristao na ovu ponudu. Gospodin T. me pitao kada ću danas biti kod kuće da dostavi proizvod, na što sam mu ja dao vrijeme. Na moje veliko iznenađenje, u dogovoreno vrijeme je stigao dostavljač g.T. na moju adresu sa kutijom u ruci. Novi novcati monitor, sa računom i garancijom mi je dospio u ruke! Evo, upravo sam ga spojio, još uvijek u nevjerici, radi odlično.
Pa evo, iskreno govoreći stvarno ne znam što zaključiti iz čitave priče. Iako dosta drugačijeg stava nego u početku, još uvijek stojim pri mišljenju da svi izgovori kojima se g.T. služio nisu bili istiniti. Kao što ste mogli i vidjeti, odustao sam od pregovaranja ovdje na forumu i branjenja tog svog mišljenja. I u ovome je moja najveća začuđenost. Kako netko tko je na kraju postupio ovako kako je, a to je moram reći iznimno pošteno, može istodobno gubiti reputaciju na tako nepotrebnim situacijama kao što je bila ova s početka priče? Ili je povod za ovo zadnje djelo bio puno prizemniji, a to je da ja napišem javno ovo što sada i pišem i iskupim ga pred svima. Ipak ću odbiti povjerovati u ovo posljednje, što iz razloga jer želim da ova priča ipak ima neki happy end, što iz razloga da sam u ovih posljednjih tjedan dana počeo pomalo osjećati i grižnju savjest zbog lavine koju sam pokrenuo ovdje na forumu. Dakle, biti ću korektan i zahvaliti mu se javno i privatno.