View Single Post
Staro 14.04.2009., 20:54   #29
Igor_Zg
Premium
Moj komp

Igor_Zg's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor V1p3r Pregled postova
ovo mi se cini jako zanimljivo,jel ces imat svoj web shop il ? jel se zna kad ce to otprilike izac na tržište?

samo naprijed
web shop se razrađuje, na tržištu za minimalno mjesec dana do 3 mjeseca

Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
danas slučajno naletio na swiftecove kitove dok sam nešto tražio,
pa baci oko da vidiš kak su oni to riješili,
za vrlo laku montažu bez bušenja/rezanja ičega, univerzalno i bez puno spajanja...(čak je i pumpa u bloku)

http://www.swiftnets.com/products/h20-220-compact.asp
review: http://www.xbitlabs.com/articles/coo...20compact.html

to je namjerno tako, restriktivan je samo sa jedne strane(do PC-a), sa druge je skroz otvoren(do venta)
da većinu zraka uvlači sa strane, kroz velike otvore, a ne iz toplog kučišta

a odstojanje se poveća po potrebi(pogledaj slike pri dnu linka što sam ti dao)

eto, da tako nešto da proizvedeš i prodaješ po Hr(i šire), i naravno da je cijena OK, mislim da bi imao dosta kupaca.
jer nisu svi voljni raskopati pola kučišta da bi složili hlađenje, i kasnije to ne mogu prebacivati u drugu konfu..
pa su im ovakve lako prenosive i univerzalne stvari idealne.

normalno, uz to u svojoj ponudi imaš nešto i za 'power' usere
koji baš budu sve raskopali i ugradili sve što treba (jaču pumpu, triple radijator, pošteni rezervoar, više blokova, hrpu crijeva... )

IMO SWIEFTEC-ov odstojnik nije baš dobar, baš zbog tog "zagušenja, realno ako imaš vodu na CPU, a u 80% slučajeva onda i imaš na GPU, dobro bi bilo bacati van zrak od ostalih komponenti(kao što znaš ne generiraju samo CPU i GPU toplinu) na taj otvor koji je zagušen. A to nije pretjerano zagrijan zrak pogotovo ako imaš tunel(možda će ti CPU/GPU bit topliji 1 - 2 stupnja, možda. Ali će ti ostale komponente biti jako zahvalne ), IMO imam bolje rješenje
+ swieftec je plastične izvedbe koliko kužim, a moj je čvrste metalne + plastificiran
Uglavnom, ja bi rađe bacao sav topao zrak van a ne ga zadržavao u kanti.
isto imam laku montažu bez rezanja/bušenja ičega i univerzalno je

S mojim proizvodima ćeš si isto tako sam birati u kojoj mjeri ti želiš odstojanje, a ne kakvo ti proizvođač jedno jedino nudi

Da, prodavati će se u Hr, a i van Hrvatske

To je to, omogučiti korisniku da to lagano namontira, da je ekikasno, da se lagano demontira(što je isto jako bitno), prebacivanje sa konfe na konfu i tako u krug, lako se prenosi

za 'power' usere moram još smisliti nešto

ali i to je u planu i radi se na tome

uglavnom ja moram čuti želje, pa se možda i koja ostvari

lijepi pozdrav

Zadnje izmijenjeno od: Igor_Zg. 14.04.2009. u 21:12.
Igor_Zg je offline   Reply With Quote