View Single Post
Staro 14.04.2009., 17:56   #401
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ja sam u hardveraju uzeo slijedeće:
tamo negdje oko 10mj:
AMD Phenom 9850be
Dfi 790fx plocu(ona "slabija" verzija)
s2 silencer(za frenda)
i sata kabel kutni

Sve smo se dogovorili lijepo malo je bilo problema oko nalaska mjesta gdje sam ga čekao(mislim da je čovjek izgubio živce već lagano dok me našao nakon xy-tog poziva)
Kasnije bilo problema sa matičnom pa sam reklamirao i to dva puta u jr 790gx i opet u istu i nakraju sve ispalo super.čovjek mi je još i poklonio sapphireovu šiltericu (obožavam skupljat doma razne promo gluposti od sapphira pa je ovo bio pun pogodak )

Kasnije sam uzeo grafu za frenda. on uplatio, čovjek mi uredno dostavio kada smo se dogovorili i sve pet...

Sad sam nedavno uzeo ova dva WD6400aaks i isto se našli,solarno plaćanje i prošlo sve pet.

Prvi trgovac koji je od početka kako smo poslovali mi govorio VI , baš kao i ja njemu i to se nastavilo sve do sada...Čovjek je fakat ljubazan i nisam imao loša iskustva ni sa reklamacijom(nisam morao čekati 45 dana zamjene nego mi je čovjek išao na ruku pa sam dobio drugu odmah)
Fakat neznam što ste svi napuhali da će propasti ovo ono(pogotovo oni koji nemaju iskustva s njime a seruckaju tu lagano...)
Kuzim AV-a i jebiga desilo se ali nemojte sad čovjeka razapinjati na križ zato što se dešavaju stvari na koje on nemože utjecati(carina,kašnjenje uvoznika,itd)

btw sad sam se sjetio da sam uzeo i vendettu 2 od čovjeka i da mi ju je isto relativno brzo dostavio...

Disclamier:
1.Nisam plaćen da bih ovo napisao nego se čisto vodim prema iskustvu koje sam imao
2.Isprika što nekad pišem dijakritičke znakove a nekad ne

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline