View Single Post
Staro 14.04.2009., 11:01   #1134
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
eto odgovora
BTW probat cu i neki sinteticki 3d mark kasnije veceras..
Ma, sve O.K., po meni su one temperature u gejmingu sasvim dobar indikator...btw, meni na 1600x1200 sa svime na max. COD4 ždere GPU skoro konstantno na oko 90%, a ako ova igra traži još više (nisam igrao), tim bolje...
Ja sam htio sugerirati da se provjere temperature u realnim uvjetima, tj. onoga što ti igraš svakodnevno, sintetika može, naravno, ali nije presudno...uostalom pronašao si izvor svojih problema (vent), zar ne?

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Nemam blage...ali se već nabralo prašine i ovaj tjedan budem to išel čistit pa ti javim kak stoje stvari.
Thx tražim još jednu 4870, zato pitam, a ova tvoja mi se činini
A ja k'o ja- odmah mi modding pred očima

@LuxZg: (da ne quotam sada ono sve)
Prvo- svaka čast ako si ih prodao pod "bez" garancije
Dalje- ja sam skidao sa gumenim štitnikom za odvijač- nema ogrebotina.
Za pastu- yebo me yarac ako bi itko mogao skužiti da mi se i na jednoj išta od paste raspalo...dvije sam rastavio, ništa se ne mrvi
Jedino bi me mogli prcati jer je cooler bez grama prašine , no i to se da srediti...očito, ovisi o tome kako se pristupi skidanju coolera i o maloj dozi sreće pri istome.
Buka/temp- ovisi o izboru ventova,dakako.Meni puše kombinacija Xilence-a i Sharkoona (120&140mm) u tunelu, tako da se hladi podjednako i stražnja strana grafe (važno!) a tunel se sužava ka straga (blago) da se održi koliko-toliko konstantan air-pressure.
Ja sam prilično zadovoljan ovakvim pristupom koji je bitno drugačiji od ovoga koji ti opisuješ, tako da...
Evo, ode mi bat. na lapu, detaljnije drugi put!
  Reply With Quote