View Single Post
Staro 14.04.2009., 10:38   #389
jhanus
Click to Reset
Moj komp

jhanus's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor jhanus Pregled postova
Evo ja nemam direktne veze sa Hardverajom, al imam sa njegovim vlasnikom tj. Beshtyom , uzeo sam PSU i CPU od njega. Iz Varaždina sam, tek sam u četvrtak trebao doći u Zg, pritisnuo je da će prodati ako se odmah ne uzme, ha ajd jbg njegovo pravo, namučil i našetal prijatelja(Ivane, još jednom hvala!).
Osobno se čul s njim, veli sve je tu račun, garancija, ha ajd ok super, prijatelj preuzeo, dobijem CPU i PSU nekoliko dana kasnije bez računa i garancije, ništa, zovem.
Veli da pošaljem mail, pošaljem mu i PM i na mail, prošlo 2tjedna od kupovine, 1tjedan od kad smo se čuli,pa dobro wtf, kaj imam posla sa malom djecom.

Neznam, dal je uistinu tako teško kliknuti na attach i send?, je*ene 2s posla ili još bolje!, držati se je*enog dogovora i isporučiti ono što je dogovoreno.
I da ne govorim o izgovorima...žao mi je za nesreću, al kakve to točno ima veze sa mojim novcima i računom i garancijom?

Želim napravit replay na samog sebe, račun je danas poslan, te je moj problem riješen. Primljena je isprika, također isprika sa moje strane, malo sam teža osoba, pa ponekad overreagiram(u većini slučajeva sa razlogom).
Šteta na svim problemima, treba uzet u obzir stanje prodavača, ali i kupca.
Pozdrav
jhanus je offline