Citiraj:
Autor Amepshi
Moje iskustvo s EK je bilo jako dobro. Ako narucujes nesto od njih, najbolje ih je nazvati telefonski i sve se s njima dog. Oni ce ti reci svoja iskustva sa slanjem u Lijepu nasu i predloziti ti najbezbolniji nacin za dostavu. O nacinima kako su meni i mojim susjedma izasli u susret ne bih javno, samo preko PM.
EDIT: razumiju nas jezik, ne moras se muciti pricati na Eng ili pokusavati nabadati slovenski :-)
|
Poslao sam Edvardu upit, pa čekam da mi odgovori.
Citiraj:
Autor TomRi
pazi na debljinu radijatora, da ne uzmeš onaj deblji model, jer ti nebu stao u vrata.
|
Uzeo bih Magicool Pro III, koliko znam to je jedini koji paše "na vidu" u Kandalfu.
Citiraj:
Autor TomRi
pumpu uzmi običnu, ne plus verziju.
|
Može malo pojašnjenje zašto? Nije mi problem u razlici od 15eur ako to misliš.
Citiraj:
Autor TomRi
mislim da je razlika 200kn, a onda za tu razliku bolje uzmeš onaj TOP pa imaš tišinu i snagu.
|
Naručio bih i top svejedno...
Citiraj:
Autor TomRi
povrh tolike investicije u hlađenje, grijeh ti je ostaviti te ventove od tT-a, ima toooliko boljih.
siguran sam da se ovi već čuju fino nakon koliko ono... skoro 2 god kaj imaš case?
|
OK, koje ventove preporučuješ i u čemu je bitnija razlika od ovih?
Citiraj:
Autor TomRi
što se tiče dostave, naručio sam blok za cpu i vga od njega, stiglo na vrata za 7 dana od uplate. bez carine i pdv-a.
a ti ako uzimaš sve od njega poštom.. radijator bi mogao ponukati carinike da otvore paket i lupe nešto po tvom novčaniku...
pa možda da razmisliš o nabavci radijatora drugim kanalima? 
|
Ovako, što se tiče dostave, jednom sam se davno dopisivao s Edvardom oko dostave, jer sam tada mislio uzeti ove komponente međutim nisam, i tada mi je rekao da je najbolje da pošalje sve u dvije ture, odnosno radijator posebno jer je najveći. Tako će biti dva paketa manje vrijednosti, a ako i budu carinili, prije će primjetiti radijator nego ovo ostalo (nadam se). Jedini problem je što onda imam dvije poštarine, ali jbga, s obzirom da Hardveraj propada, nema mi druge...
btw. složio sam ovo iz EK-a:
Daj molim te pogledaj jel to u redu složeno jer ne želim dva puta naručivati ako nešto fali ili slično. Znam da si mi jednom objašnjavao koje točno spojnice/fittingse trebam izabrati, međutim izbrisao sam kompletan inbox jednom kada mi je hitno trebalo prostora
tnx