13.04.2009., 15:21
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor windfucker
Kralju, ništa nije riješeno sa idle-om, daj ti nama SS od load-a (samo nemoj Furmark&co. to bi i vragu stražnjicu osmudilo), nešto iz "regularnog gaminga" sa max. postavkama, biti će dovoljno...
Tek onda vidi gdje si sa ventom/bukom u odnosu na te temperature, idle ti ništa ne govori...
Osim toga, neki fanmate ti je elegantnije (i sigurnije) rješenje, nema gubitka garancije (koja te tako jako brine), jer sa modanim bios-om, također riskiraš gubitak gare...
Slažem se da je ono što je Jelc sugerirao kod inicijalne kupovine (tip coolera & novija revizija izvedbe regulacije napona, dodao bih) apsolutno najisplativiji odabir u konačnici, makar se tih "+parsto kn" čini kao gubitak, na prvi pogled.
Ja sam po sličnome principu "ubo" (doduše, slučajno) 3870-icu, i nema toga load-a koji bi ju pokopao, OC limitiran isključivo raspolživim naponima, nikako temperaturama... a prošlo mi je kroz ruke par (polu)referentnih 3870 i nisu joj nikakva konkurencija.
Enivej, probaj taj load pa nam spusti SS.
|
Evo prinče!
to je na rezi 1680x1050 16 AA i 16AF Flatout Ultimate Carnage (Cod4 puno manje zagrijava grafu)
|
|
|