View Single Post
Staro 13.04.2009., 14:34   #1
matko_st
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
ekran na laptopu u komi

evo ljudi imam neki gadan problem pa ću ispočetka opisat šta mi se dogodilo... laptop je Asus F3Sv

sjedim na balkonu uživam u suncu i pijem kavicu i skidam nove drajvere za grafičku karticu za laptop (geforce 8600 m GS). i sve se normalno skine i krenem u kuću s namjerom da ih instaliram. uzmem laptop u ruku a on vruć kao da sam ga zapalio :-), vjerojatno od jakog sunca, sjednem kad na ekranu ništa, laptop isključen...

upalim ga i već u pri podizanju vidim da nešto ne štima jer imam neke zelene okomite crte po ekranu (već u biosu) i kad su se windowsi počeli dizat (vista 32-bit, sp1) on se resetira. Kad se ponovno počeo dizat, lagani šok... ekran podijeljen na 6 dijelova (kao kod tv-a, 6 u 1 slika) i sve nekako iskrivljeno, ali začudo, windowsi se dignu i imam 6 iskrivljenih dijelova na ekranu...računam mozda ga je sunce opalilo pa ga malo ostavim da se ohladi i ponovno ga upalim nakon 10 minuta i sve odjednom u redu, vista se normalno digne, ja instaliram te drajvere, i pokušam zaigrat neku igru i tad se laptop smrzne i milijun boja na ekranu se pojavi. Nakon resetiranja, opet 6 ekrana, za poludit...Resetiram ga opet 20 puta i vista se ponovno normalno digne i ja vratim stare drajvere od grafičke i pokusam zaigrat ali opet slijedi smrzavanje i 6 ekrana nakon resetiranja...nekako sam uspio i grafičku deinstalirat ali ni to ne pomaže...Sad ni sam nisam pametan, jel mi krepala grafička kartica ili mozda ekran od przenja na suncu (laptop je bio zatvoren na suncu oko 20 minuta), jel ima mozda netko nekakvu ideju ???
matko_st je offline   Reply With Quote