Citiraj:
Autor msvrtan
Govorim o ovome primjeru samo..
Koji je smisao ovoga osim jos jedan dokaz da jedina stvar koja nadmasi ljudsku glupost je pohlepa? (au sto zvucim moralisticki .. sori nije mi namjera)
Sori covjek si je sam kriv.. i ne nemogu ga razumjeti 
|
E vidiš ja mogu razumjeti.Opravdati ovakvo ponašanje ne mogu. Čitav čivot pošteno radiš i gledaš kak se drugi sa 286-om u glavi bogate dok ti sa quadcore jedva sklapaš kraj s krajem. Sve izgleda OK. Tvoj dobavljač je pouzdan, firma s kojom ćeš poslovati je stabilna i ugledna. Treba samo malo hrabrosti i sve će biti OK. I na kraju si u govnima. S tim da nisi ništa loše napravio. Pohlepa? Zašto? Možeš ponuditi bolju cijenu od svih. Konačno je došlo tvojih 5 minuta i želiš ih iskoristiti. Glup potez je kamatar ali ko nije imao nikada niti jednu grešku neka baci kamen

Zašto paralela između hardveraja i ovog slučaja? Pa zbog toga što sam i sam kupio neke stvari od njega, popio kavu, porazgovarao i u tom trenutku vidio jednog korektnog čovjeka. Mora da mu se nešto gadno dogodilo da se ovako ponaša. Ne očekujem od ikog da ga razumije, a pogotovo od oštećenog. Želim samo napomenuti da kod nas možeš raditi najpoštenije pa na kraju ispasti totalni papak pod utjecajem raznih okolnosti koje u jednoj zemlji ne bi trebale biti dozvoljene. Imam dojam da ,kad upadneš u takvav problem, što si pošteniji to dublje propadaš. Vjerujem da će se čovjek javiti i sve razjasniti. Ako to ne učini onda ima razloga za osudu.