View Single Post
Staro 12.04.2009., 20:33   #1
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
nadopunjavanje tinti sa špricom (iglom)

evo mene opet, dugo vas nisam gnjavio , nemojte mi zamjerit. imam epson c86, sa poprilično jeftinim zamjenskim tintama (15 kn), ali ih konzumiram kao ništa, evo danas jedna i pol crna otišla u 2 sata printanja. zanima me da li je netko pokušao sa iglom (tj sa špricom) nadopunjivati prazne tinte od printera? čitao sam da kad se potroši boja, čip koji je u tinti pregori i da printer misli da je tinta prazna iako unutra ima još boje. jeli to tako, jer ne mogu provjerit? tj mogu samo kupit bocu od 1l i onda ako ne radi se mogu hebat sa cijelom tom litrom. u utorak ću naručiti brdo zamjenskih tinti (3 x svaka boja i 20 x crna) šta bi trebalo trajati koja 3 mjeseca, jedino ako mi netko potvrdi da je tinte moguće nadopunjivati, onda ništa od toga i kupujem bocu. razmišljao sam i o cisu , ali cis kod nas nitko ne prodaje po normalnoj cijeni, vani se može za kupit za cca 300 kn, ali od toga polovica otpada na poštarinu. i sad neznam da li je pametnije dat 300 kn za 20 tinti, ili 120 kn za bocu i 300 kn za cis (i koristio bin ga samo za crnu). molio bin malo vaših razmišljanja o tome. hvala
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote