View Single Post
Staro 11.04.2009., 19:24   #34
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
Jel ima ovdje neki istinski FFF (Final Fantasy Fanatik), ali bas ono, manijak, pa da mi moze reci kakva je igra u usporedbi sa FiFijem (FF od milja, jel)? Ali ne smao ono, super je, ili losija, nego, sto je recimo ocito bolje u FiFiju, a sto losije. Jer ja sma jedan veliki FFF, i malo mi ga nestasica, pogovoto jer vec neko vrijeme (2 godine) nemam nijednu kucnu konzolu, pa eto, da zaspilam na piceku nesto slicno dok ne nabavim PS3 i FF XIII kad dodje...

Meni je recimo FF VII bog i batina svih igara ikad napravljenih (uz fallout 2 naravno) tako da cu ti povuc paralele s tim.

Prvo, napravio ju je Square dakle nemre bit loša

Borbe su u pocetku zbunjujuce jer se dosta baziraju na pozicioniranju jedinica na terenu, ne želiš im dati priliku da te više njih opkoli. Postupno ces dobivat razne formacije koje mozes koristiti, neke su dobre za melee, neke za defense, neke za mystic napade, itd. Kao što u FF VII recimo kontroliraš svakog lika zasebno u partyu, ovdje daješ malo šire naredbe timu, ovisno o tome gdje se nalaziš u odnosu na svoj drugi tim ili na neprijatelje, ali u osnovi je jako slično. Uglavnom, kad skupiš neke iteme, dođeš do love i regrutiraš borce sa puno skillova (sve ih može vidjet u meniju) borbe su zanimljive i fora je gledat kako su sve brutalniji

Postupno kako dižeš battlerank tako se likovi u tvom partyu razvijaju.

Grafika je odlična, na mojoj konfi igra leti sve na max (osim sjena), dakle nije ni zahtjevna. Mapa svijeta je dosta velika, i ima puno gradova, ali su jako dobro dizajnirani tako da nije zbunjujuce, gradovi su podijeljeni u par dijelova i svaki je mali i pregledan, pise ti. Questove nije teško naći, dosta su zanimljivi. Uglavnom, veći dio igre ćeš provesti u borbi, al to nije ni loše

Nadam se da je pomoglo.