Citiraj:
Autor fanATIk
Jedno pitanjce i od mene.
S obzirom da se moja HD3870 počela rušit u 3d aplikacijama odnio sam ju u hg spotov servis (senso mikro). Dobio sam onaj kod kojim mogu provjerit stanje artikla na servisu te sam danas konačno vidio da je gotovo i vele da će zamjenit za 35538. Skužio da je to artikl iz hg spotove ponude i to VGA PCI-E CLUB 3D ATI Radeon HD4850, 512 MB, DDR 3, tv-out, Dual DVI s cijenom od 1.079,00 kn. Vjerujem da dotična kartica je pandan mojoj hd3870 ali što s razlikom u cijeni? Ja sam svoju platio u veljači prošle godine 1500 i kusur kuna. Imam li pravo tražiti refund ostatka keša ili eventualno grafu slične kunske protuvrijednosti?
|
Otkad je senso plus preuzeo reklamacije, stvari su se malo promjenile. Više se ne gleda iznos sa računa, već se proizvod zamjenjuje za bolji ako nema istog.
Drugačiji je softver, tako da na nalogu za zamjenu ne stoji iznos koji si ti dao za pokvarenu karticu, već je taj iznos jednak HD4850 kartici. (odnosno cijena proizvoda koji je dobiven u zamjenu)
Možeš uzeti nešto drugo u iznosu te kartice koju si dobio u zamjenu (u tvom slučaju 1079kn). Ako inzistiraš na punoj cijeni koju si dao za HD3870, morati ćeš poslati zahtjev na mail, ili telefonski na 01 6611 555 i dobiti čovjeka koji je zadužen za reklamacije. On dalje mora vidjeti sa servisom ili nadležnima kako i što.
Nadam se da sam bio od pomoći.