View Single Post
Staro 10.04.2009., 18:08   #1
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Acer 5315, slupan LCD - kako prebaciti sliku na CRT?

Dakle dosao mi je jedan Acer 5315 sa slupanim monitorom. Na Windu, EEEu i ovom laptopu sto stari ima jednostavno ustekam VGA kabl u lap i pritisnem FN+F5 i on mi baci sliku na CRT. Kod ovog Acera 5315 to ne radi bas kako treba. Dok mi prikazuje POST screen vidim ga na CRT-u, dok sam u BIOS-u imam sliku na CRT-u, dok dize Win (dok ona crta pici dole) imam sliku na CRT-u. Cim udje u Win nema vise slike na CRT-u (no input signal). Stisnem FN+F5 nista se ne desava. FN taster radi jer mi posalje lap u "stand by" rezim u kombinaciji sa F4.
Na njegovom monitoru nista ne vidim tako da ne mogu nista podesavati u control panelu. Postoji li jos neka mogucnost osim FN i control panela?

BTW Mjenjanje LCD-a na lapu ne dolazi u obzir jer je preskupo. Ako uspijem nekako baciti sliku na CRT, lap ce dobiti drugu namjenu, a LCD ce biti sa njega skinut motorkom ili nozem za hljeb (onim reckastim ) nismo jos odlucili. Dakle sto prije bude rijesen ovaj problem to ce prije biti video na youtubeu kao zahvalnica onome ko mi pomogne.

Hvala!