Citiraj:
Autor Gabre
bravo za osvrt, lijepo opisano, i nekako sam očekivao tako pozitivan komentar.
Meni su odavno zapeli za oko, i sad da kupujem zvučnike u tom rangu, definitivno bih dobro razmislio o njima.

|
Hvala, eto, tako su i meni zapeli za oko, pa sam ih ipak odlucio isprobati.
Citiraj:
Autor Jackson
Hvala iggyone, bravo na reviewu!
|
Hvala!
Citiraj:
Autor thedream
...
@ iggyone - nice one. Sviđa mi se rev,dobar posao.  Pomalo i na trenutak presubjektivno,ali sve u svemu - realno. Vrijedan set tih para.
|
Pa dao sam si malo truda, nadam se da će svima biti od neke pomoći.
Što se tiče subjektivnosti, jep, tu sam si uzeo malo prostora jerbo sam inače i član Audio Engineering Society-a, pa sam imao prilike poslušati mnoštvo Hi-Fi komponenata i bar malo okusiti cijelu tu industriju, pa što se mene tiče, mislim da je nakon ovog proizvoda stvarno već preteško izmisliti nešto da svira ovako dobro, a da je tako jeftino. A i slušao sam i puno PC zvučnika, tako da... Ali kao što rekoh, jedino nisam poslušao Z-2300, ali i za to će doći vrijeme. Da se razumijemo, ovo o čem mi pričamo, ništa nije Hi-Fi, ali za sjesti za komp, slušati radio/ igrati igrice/ puštati mp3-jeve dok čistiš kuću/popravljaš bajk/ rješavaš mikrovalnu elektroniku...mislim da se teško da naći nešto bolje od ovoga za te novce. Rado bi ih i dofurao kad bi netko organizirao jedan dan da se mogu poslušati različiti PC zvučnici na jednom mjestu!