View Single Post
Staro 10.04.2009., 13:49   #32
iggyone
u borbi protiv sna
Moj komp

iggyone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
bravo za osvrt, lijepo opisano, i nekako sam očekivao tako pozitivan komentar.
Meni su odavno zapeli za oko, i sad da kupujem zvučnike u tom rangu, definitivno bih dobro razmislio o njima.

Hvala, eto, tako su i meni zapeli za oko, pa sam ih ipak odlucio isprobati.

Citiraj:
Autor Jackson Pregled postova
Hvala iggyone, bravo na reviewu!
Hvala!

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
...
@ iggyone - nice one. Sviđa mi se rev,dobar posao. Pomalo i na trenutak presubjektivno,ali sve u svemu - realno. Vrijedan set tih para.
Pa dao sam si malo truda, nadam se da će svima biti od neke pomoći.
Što se tiče subjektivnosti, jep, tu sam si uzeo malo prostora jerbo sam inače i član Audio Engineering Society-a, pa sam imao prilike poslušati mnoštvo Hi-Fi komponenata i bar malo okusiti cijelu tu industriju, pa što se mene tiče, mislim da je nakon ovog proizvoda stvarno već preteško izmisliti nešto da svira ovako dobro, a da je tako jeftino. A i slušao sam i puno PC zvučnika, tako da... Ali kao što rekoh, jedino nisam poslušao Z-2300, ali i za to će doći vrijeme. Da se razumijemo, ovo o čem mi pričamo, ništa nije Hi-Fi, ali za sjesti za komp, slušati radio/ igrati igrice/ puštati mp3-jeve dok čistiš kuću/popravljaš bajk/ rješavaš mikrovalnu elektroniku...mislim da se teško da naći nešto bolje od ovoga za te novce. Rado bi ih i dofurao kad bi netko organizirao jedan dan da se mogu poslušati različiti PC zvučnici na jednom mjestu!

Asrock B550M Pro4
AMD Ryzen 5600 @ Thermalright Assassin King 120SE
2×8GB Corsair DDR4 CL16 3600MHz
Powercolor Red Devil 6700 XT 12GB
Kingston KC3000 SSD 512GB + Kingston NV2 SSD 2TB
LG DVD-RW
Corsair RM750e
Dell S2716HN
Fractal Design Define Mini
mouse&keyboard Logitech vulgaris
Predzadnja trgovina | Zadnja trgovina
iggyone je offline   Reply With Quote