Citiraj:
Autor KokiZG
jel kupljen na kraju r500 i kakvi su dojmovi? ja bih ga uzeo ali sad sam u nedoumici :confused:
|
Haha nije, izbjegavao sam ovu temu. Malo me bilo sram...i jos uvijek je

Kupio sam na kraju plasticnjak u avataru, a zakaj, ne zato kaj je losh, ne zato kaj sam znao da je smece, vec zato sto sam ga nabavio jako jeftino i to je na kraju u ovoj recesiji presudilo...Znaci ona standardna prica, bruji se o dellu, bruji se o lenovu,...a na kraju se kupi acer, u mom slucaju hp.
Sto se tice moje turneje po Zagrebu ostao sam kratkih nogu posto nitko nema ukljucene laptope pa da ih malo isprobas, jedino kaj su mi dali da ih drepam po tipkovnici, da gledam kako prodavac radi performans sa r500 hvatajuci ga za ekran te njisuci njime pred mojim ocima da dokaze koliko su magnezijske sarke jake. I bogme su jake...Al brate mene zanima ekran, a nitko nece da mi ga pokaze

Do Dell Studia nisam ni uspio doci osim preko pogleda kroz staklo...
Uglavnom s obzirom da je r500 jako pojeftinio te ukoliko trazis lap u tom cjenovnom razredu po meni nema boljeg izbora.
Dobar procesor, solidna kvaliteta, odlican ekran, ok graficka, brza memorija...ma best buy bez premca...