View Single Post
Staro 06.08.2004., 10:05   #11
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
1. MBO je oriđiđi Intelova sa 865PE čipsetom...u pravu si da bi asus/abit bio bolji izbor
2. sjeverno drvo je bolje od pekača jaja (neki ljudi će reći da nije ali meni se nikako ne sviđaju temperature od 60-65°C...valjda budu popravili u nekim novijim revizijama proca)
3. nemora biti loša,ljudi na forumu imaju jako puno uspjeha u modanju club3d u 9800pro

no ja ipak ostajem pri tome da je amd 64 PUNO bolji izbor....i uzeo bih neko bolje napajanje jer će ova konfa biti dosta gladna struje ,a ovaj SHIT koji dolazi sa kučištima (čast izuzecima) je jako riskantna igra
Slušaj ga...
AMD je P U N O bolji izbor...
ako su te hrabili sranjima da je amd nestabilan itd-samo sranja, to je neistina!A i vidjet ćeš da se proc uopće puno ne grije...
To su intelova marketinška SR**** za neupućene, nije ništa više ili manje stabilan a brži i jeftiniji.S 64 bita si puno spremniji za budućnost.Složio sam 15ak kompova oko amda i niti jedan nije im ao problema sa stabilnošću!Ako si imao loša iskustva, to nije zbog procersora...!Daj si ljudi konačno utuvite u glavu da ne gutate samo reklamu i priče nepuzdanih servisera koji bi vam toster mjesto rama stavili.Pitaj bilo koga drugog koji ima AMD, nemoj smao mene.Evo mentala, pa hrpa onih koji ga imaju i vidjet ćeš da je zakon!! No, ako želiš živjeti po reklami, dati više para za slabiji proc, koji je već sada zastario, manje spreman za budućnost, im ati sporiju rigu i reklamirati INT "Z" E L, samo naprijed...
Inače, probaj u linksu složiti komp i neka ti ga dostave.Ako znaš sma to bolje.a r9800pro 128 MB (256 bit!!) košta oko 1800kn, i an tu sma mislio.Par sto kuna više za 30+% bolje performanse.
Nisma ni mislio na ono od 2000 i što ja znam kuna.Možda si gledao all in wonder ili nešto tako.

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote