View Single Post
Staro 09.04.2009., 22:33   #18
mcclarion
Premium

mcclarion's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
sto vise gledam te testove cini mi se da ima dosta nelogicnosti..

Spominjes toshibu; ne mozes usporedivati razlicite serije kod istog proizvodaca, ja sam imao hp nw8240 sa magnezijskim pokrovom kucista, sips ekranom, savrsenom tastaturom i poslije njega uzeo 6830s koji je najvece smece koje sam ikada drzao u rukama. Toshiba koja se spominje je Satellite PRO te nije istovjetna obicnoj Satellite seriji, jedino lose na doticnom laptopu je ekran niske rezolucije i malog kuta gledanja (dobro, tu je i baterija koja bas ne briljira ali slicne su u vecini laptopa danas).

Ne znam kakvi su ti modeli Acera sa 9600m gt no nakon ovog zla od 6830s pusem na hladno, nikad vise necu uzeti laptop s losom izradom..
ja imam 6830 i 6730 i stvarnoi ne znam o čemu pričaš ..
preporučujem te laptope svima koji me pitaju .. i o nikakvoj lošoj plastici ili ostalim falierima ne znam ..
laptop je za te novce best buy i nikakav acer u toj kategoriji ne može prismrdit ..
ne znam za toshibu ..iskreno mi se ti piano finish ne sviđa i nekako mi je kao igračka .. hp mi puno ozbiljnije i elegantnije izgleda ..
brat ima lenovo r 61 i ok .. to je kvalitetnije izrade .. ali opet 14" ekran i lošije preformanse nisu za usporedbu s 6730 ..
s obzirom da mi laptopi u principu traju godinu i pol do 2 max .. smatram da je hp naj bang for bucks ..