View Single Post
Staro 09.04.2009., 21:05   #16
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
@redscro
da slažem se, nekad je kvaliteta izrade ono što nekome više treba, samo je fora što ti ne kupuješ laptop nego ga kupuje skyman, i ovako veli
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
...a ipak želim snažnu grafičku...
@rak21
čudan je taj 3dmark 05 test, hd2600 xt je bolja od 9650m gt
moguće da je ono bila 9650m gt sa ddr2, ali ako je onda je to loša grafa, posebno za toliko para više jer je razlika samo u memoriji na grafi koja, da je ddr3 bi dala bar 10-20% bolje performanse

Citiraj:
9650M GT is similar to the GeForce 9500GT
ovo loše zvuči

Citiraj:
According to Zepto (first manufacturer who announced the card) the 9650M GT should be up to 20% faster than a 9600M GT (in 3DMark06).
ovdje ipak pretjeruju, samo jer je proizvodni proces malo manji ne znaći da će performase biti toliko bolje, mogle bi biti kojih 5 % bolje, ako i toliko

nisam baš čuo da se toshiba laptopi istiću kvalitetom izrade, npr moja a200 je koštala 9500 kn prije godinu i pola pa je sva od plastike, ne baš neke jako kvatetne plastike, a kupio sam toshibu samo zato jer je onda bila najjeftinija za te performanse

a to da su neki proizvođaći kako lenovo bolji je istina, ali su i skuplji ili pa slabiiji performansama za istu cijenu, pa je najvažnije ono za što će se laptop koristiti