Koji je dio za tebe glupost? Ponavljam, ja imam visa classic, ne deviznu iliti Visa electron, tako da su to dvije potpuno razlicite kartice! I sve napisano u postu vise se odnosi na nacin placanja visa classic karticom (citaj par postova iznad, ne samo zadnji). Uostalom ti govoris o placanju ziro racunom aka deviznim racunom, tako da ne mjesaj stvari.
A sto se tice sredstava na kartici, zaduzenje drzim na nivou da se nikada ne mogu zeznuti i platiti vise nego sto treba. Uostalom ako placas paypalom, pa sam vidis cijenu na kraju koju placas, i imas pay now xyz svotu. Pa ne upisujes direktno svoj broj kartice itd, to je za mene kao da si rekao, evo vam kartica, kupite si nesto sto treba ja castim.
Toliko sam vec placao paypalom i nikada nikakvih problema s njima, a pogotovo ne skidanja vece svote od one koja pise za platiti, a i ona mjesta koja ne podrzavaju paypal izbjegavam u sirokom luku. A da se i dogodi da se uzme vise nego treba, pa imas na paypalu famozni chargeback (povrat uplacenih sredstava), koji mozes napraviti ne kasnije od 45 dana nakon transakcije.