Citiraj:
Autor alien_2
Isto tako, ak imas net banking, pa npr prebacis si para na karticu, neces moci placati paypalom isti dan, bez obzira kaj ti pise da imas sredstva na kartici, jer treba vremena da ta informacija o raspolozivosti para dode do paypala.
|
glupost, ja nikad nemam para na racunu tj kartici koja mi je na paypalu i kojom kupujem nes prek neta, iz sigurnosnih razloga.
uvijek su mi pare na tekucem a ziro mi je registriran na paypalu i zirom placam po netu.
kad treba nes platiti odem na net banking prebacim tocan iznos para kolko mislim potrositi sa tekuceg na ziro i odmah platim, nikad problema.
i nikad ne stavim vise para nego sto mislim potrositi skeptican sam ne vjerujem 100% placanju prek neta i nekim stranicama gdje placam, da mi ne bi uzeli vise neg sto su rekli da ce uzet. ono su gluposti sto pisu recimo na forum.hr-u da uvijek treba biti barem 100kn viska na kartici da bi uspjelo placanje.
isto tak sa sobom uvijek nosim samo karticu maestro tekuceg racuna, jer se njom ne moze placati po netu i za bilo kakvo njeno koristenje treba znati pin. druge kojima je moguce placati po netu ostavim doma, jer se takve kartice mogu zlouporabiti i bez pina. za placanje na netu je potreban samo broj kartice, expiration date i cvv broj a to sve pise na kartici i nebi bilo ljepo da izgubim novcanik sa takvom karticom. zapravo meni nebi bio bed i da izgubim takvu karticu jer mi je na njoj ko sto rekoh uvijek 0kn, al ipak