View Single Post
Staro 08.04.2009., 23:35   #351
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
To je bez sumnje trebao napraviti, barem to. Ispricati se ljudima
Sta je, tu je . Popraviti stvar vise ne moze ali otici bez ikakvog objasnjenja .....
ma gle. ja sam duboko uvjeren da on lovu nebi stavio u djep i pravio se grab. To sam siguran, a i siguran sam da to nije radio iz gusta, nego silom prilika. Ja covjeka kolko sam upoznao i snimio nije tip covjeka koji ce ti zabit bestek u ledja za razliku od drugih "el direktorea" raznih shopova i slicnih.

Mislim nazalost imao sam doticaja sa svakakvim ljudima, ali ono kalibar prevaranta da se smrznes, mafijasa, građevinara i neznam cega sve ne i ono mislim da mogu procjeniti kolko tolko sa kim imam posla.

Stvar je sljedeca. Svi smo mi ljudi zlocesti (neko manje, neko vise) i masi ljudi na forumu je ovo zabavno. Mislim da je taj isti Darko uzeo pistolj i propucao nekog forumasa, manje bi se razglabalo o tome, nego o ovome. Covjeka ce se izblatit, propast ce vise manje sigurno. Da je to zavrijedio, pa recimo da i nije (nebi htio tu suditi sto je zasluzio sto nije) .

U cijeloj toj prici ispao je nista vise nista manje nego glup. A glup ispadne covjek svaki prije ili kasnije samo ovisi kolko javno i kolko ljudi to snimi. Ja sam ispao neki dan na faxu glup ko kurac jer sam se okreno od kioska sa kavom i u nekom letu da nesto obavim se zaletio u otvorena vrata zalio sebe sa kavom i 3 sisate matematicarke i ono na sve to uleti kolegica sa maramicom i pocne po sisama brisat jao sorry ovu koju sam zalio i sta sad. Jebiga.

Moj prijatelj ispo glup ko quratz kad je drpio starom auto i napravio 70 000kn stete jer je slatao neku zenu na semaforu.

Darko je ispao glup jer je smisljao glupe i lako provjerljive lazi.

U poslovnom svijetu (makar imati shop nije poslovni svijet, teze ti je drzati stand na placu, nego otvoriti obrt) svi prije ili kasnije lazu. Motas ti njih, motaju oni tebe i tako u krug. Sklopis posao i izadjes van i kazes; "ajme koji tulipani bolji su od zlatnih kokosi" , a on unutra govori tajnici, haha pristao bi i na duplo, dobro smo ga.

A dok si bio unutra sa njim samo sto ga nisi poceo ljubiti i on tebe kolko ste si bili dragi i dobri i lijepi i pametni.

Covjek je dakle ispao samo glup. Nista vise. Ajde glup i nerealno optimistican (isti kurac) .

da je uredu ovo sto sad radimo svi skupa, pa mislim da vise nije. Post po post i evo planine. Pljuc pljuc pljuc. Da se tolko pljuje po prevarantima sa trznice i provajderima hostinga bilo bi nam svima ljepse tri puta. Ali ne ovo je zabavnije. Napravit ce se nekom spacka i grupno na njega, sigurno je to zabavnije jer mu je veca steta, nego napakostiti nekome ko okrece solidan djeparac tako da ti salje cigle u paketu za lovu.

Ovo je moj zakljucak nakon par dana, smanjena tenzija i nekog maximuma realnog razmisljanja.

Iskren post, pa idem do kraja. Da me netko pita dali bi kupio kod njega. Bi. Ali nesto jeftino i to iz sazaljenja, jer mi ga je zao. Mozda zato sto ga poznam, mozda zato sto mi ga je zao, mozda zato sto sam precesto naivna budala. Ali opet mozda zato sto cu radje dati lovu njemu, nego nekom koji me placao 10kn po satu dok sam bio mlad i glup i pun entuzijazma. eto.
Fleks je offline