Evo i ja sam danas upiknul isto kodaka u konjzumu sestrični, jer mislim da za te pare ne postoji bolje!
....možda mi je kaj promaknulo al kolko sam gledal i tražil nadam se da nije.
Nisam ga ništa previše isprobaval jer nisam imal vremena al ovak od oka prvi dojam...
Video u hd kvaliteti je jako dobar, fotke na automatic postavkama isto jako dobro izgledaju (isprobaval sam slikati prema suncu na otvorenom i zatvorenom prostoru i slike ispadaju jako dobro) samo mu je mana što je bljesklica mala, pa je slikanje nekog zatamnjenog prostora udaljenog oko 2 - 3m dost nezahvalno (vitrine, police sa ukrasima i sl. sam slikal.)
Puni se ili preko usb porta ili direktno preko adaptera na el. mrežu.
U paketu se ne nalazi ništa spektakularno osim kabela koji je univerzalni - dakle koristi se i za prijenos slika i za punjenje.
Adapter za struju ima isto usb priključak, pa se na njega spaja kad se puni preko el mreže.
Vezica za ruku, adapter za 120V (možete sa njime i u ES A DE i tam krasti struju), njegova punjiva baterija, uputstva za korištenje na svim jezicima osim HR, cd sa programom i diverima, i na kraju neki prozirni komad plastike koji izgleda kao gornji dio docking stationa, ali fali mu donji dio.
To sam tek skužil kad smo došli doma!!!
Evo, našel sam na netu kaj ta plastika znači
Custom camera insert for optional KODAK EASYSHARE Camera and Printer Docks
Mislil sam prvo uzeti u hg shrotu onog olympusa za 700kn al kad ga primim u ruke čini mi se da se bude raspal!
Tražil sam neke do max 700kn, al za te pare ne postoji ništa slično i po izgledu i po spec.
I nije mi žao.