Tema: Fallout
View Single Post
Staro 08.04.2009., 23:05   #632
StocK
Registered User
Moj komp

StocK's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
ljudovi...
imam problem sa folautom. prvo sam igru preso kao pozitivni tip, ono good karma i ta sranja, ugl dobio sam power armor i preso igru "kako treba". onda sam startao new game i napravio zensku (zenska je đavo ), i kad dode ona sta kaze da moras bjezat iz vaulta, cim sam izaso iz sobe sam poceo ukucavat sifre za napredak levela, i doso sam do... 28. mislim... i ok, iso ja igrat, sve super, klao ljude, sve sta sam mogo radit lose sam radio lose i doso ja do megatona, cakulao sa burkeom i stavio ono sranjce u bombu. dodem do tenpenny towera, izadem na onaj balkon (autosave), i kliknem i megaton plane. da cu nazad i posere me kako je folaut stopped responding, i tako 3-4 puta (svaki put bi gledao kako grad nestaje ) dok nisam konacno uspio otic sa balkona, i uc unutra, poklao sam svih unutra izaso iz towera, trckarao malo po wastelandu, ubio sam detklova, sejvao i nakon minutu opet folaut has stopped responding, i od tada svaki put kad udem u taj save (ili onaj prije) mi blokira na loadingu.

a uspijem loadirat ono sta sam prije igrao ko pozitivac, bez beda.

stvarno ne bih htio izgubit to sve sta sam proso sa zenskom kao negativac, pa ima li tko kakav savjet?? mislim, problem nekakav je u tome sto sam koristio sifre, tj sifru. al sifre su aktivne otpocetka, pa zasto me sad najednom ovako... seksa u mozak??

ako ko ima kakav prijedlog... thx
StocK je offline   Reply With Quote