Citiraj:
Autor Gabre
baš vidim topic, i htjedoh napisat ovu istu stvar, regao sam se na paypal, koristeći Mastercard, sve prošlo za 5, dobio kroz par dana na računu od mastera onaj kod, aktivirao, sve 5.
no kad sam htio ic platit na itunes store-u neku aplikaciju, banana, neće, i baci tu poruku...
htio sam nešto preko ebaya narucit, no ne zelim da na kraju kad trebam potvrditi plaćanje, ne mogu..
ima tko rješenje?
|
Pogledaj si limit kartice, jel imas dovoljan iznos raspoloziv za platiti, i meni se par puta desilo tako. Idem platiti a kenja, kad ono nema para. Isto tako, ak imas net banking, pa npr prebacis si para na karticu, neces moci placati paypalom isti dan, bez obzira kaj ti pise da imas sredstva na kartici, jer treba vremena da ta informacija o raspolozivosti para dode do paypala.
Citiraj:
Autor fanATIk
Pustilo me to da imam pun novčanik kartica, diners mi je dovoljan, al pošto sam u erste banci, uzet ću si još visu elektron samo zbog paypala.
|
Ja osobno koristim Visa classic, prednost, imas poveci limit, uzmes nekaj pa otplacujes 5% mjesecno (malo bed pa se oduzi, ali i to mores prije otplatiti), negativno, paypal vrsi konverziju valute (jer po defaultu je HRK), a onda i erste pokupi svoj dio kolaca... Primjer, na placanje od 19$ paypal vrsi konverziju od 107.11kn i tolko skida sa kartice, dok na izvodu vidim da sa kartice skinuto 111kn.
Visa electron, pozitivno, ne mozes u negativu, kolko uplatis tolko mores potrositi, negativno, oces kupiti nekaj sa npr. ebaya sto uskoro zavrsava, a preracunao si se i dode malo vise nego kaj imas na kartici, puskas item.