View Single Post
Staro 08.04.2009., 21:00   #339
windfucker
Guest

Hardveraj, veze, zavjere- potpuno nebitno sada, samo širi lošu vibru na Forumu kojega se zbog tog Tubića ionako nitko ozbiljan neće odreći. Čemu onda tolika žuć na tu temu i pranje sa druge strane? Nema potrebe, nema smisla i ne vodi nikamo.
Tubić- do sada se već trebao oglasiti jer to duguje ovim ljudima ovdje (svima! i forumašima i onima "u strukturama"), jer ne vjerujem da ima iti jedna (normalna) osoba na Forumu a da joj nije žao zbog ovakvoga epiloga (a bojim se da se baš o epilogu i radi, barem što se PCE-ovaca tiče).
Makar formalno,makar i sa "vrećom pepela"...makar isprika pristojnosti radi.
Ali nije.
I, očito, nema namjeru.
Bio sam među prvima za to da se pusti sve dok se dotični ne očituje, no sada...
Sve je jasno i očito,ja ga (osobno), križam dalje iz svih kalkulacija "zanimanja za" kao takvih, baš kao i daljnju svrhu ove (pod)teme...
-->
Lako za promjenu naslova- ima li ti jedan forumaš koji nije upoznat sa sadržajem?
Sadržaj se broji, to je dovoljno.
PCE<-->Hardveraj, veze, zavjere- potpuno nebitno sada, samo širi lošu vibru na Forumu kojega se zbog tog Tubića ionako nitko ozbiljan neće odreći. Čemu onda tolika žuć na tu temu i pranje sa druge strane? Nema potrebe, nema smisla i ne vodi nikamo.
Tubić- do sada se već trebao oglasiti jer to duguje ovim ljudima ovdje (svima! i forumašima i onima "u strukturama"), jer ne vjerujem da ima iti jedna (normalna) osoba na Forumu a da joj nije žao zbog ovakvoga epiloga (a bojim se da se baš o epilogu i radi, barem što se PCE-ovaca tiče).
Makar formalno,makar i sa "vrećom pepela"...makar isprika pristojnosti radi.
Ali nije.
I, očito, nema namjeru.
Bio sam među prvima za to da se pusti sve dok se dotični ne očituje, no sada...
Sve je jasno i očito,ja ga (osobno), križam dalje iz svih kalkulacija "zanimanja za" kao takvih, baš kao i daljnju svrhu ove (pod)teme...