View Single Post
Staro 08.04.2009., 14:17   #34
Death_Bringer
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
imas mp ali koliko sam shvatio bas ga puno ljudi i ne igra bar ovi sa PC.om bas radi odredenih problema sa igrom... xbox 360 je piratiziran sve to stoji ali kazem zasto je kasnio prvo za komp taj GTA toliko dugo i onda od njega naprave bananu.... (koliko ljudi u hrvata ima xbox jakoo malo bar od mojih prijatelja svi imaju PS3) ako me ne kuzis mracim na tu igru jer igra je na kompu skart sto se slazu svi ljudi koji su ga igrali.... (igrao na ps3 i tamo je igra odlicna tj fenomenalna i razlika je nebo i zemlja)
presao sam ga i cao obriso dole jer mi slide show od 20FPS.a netreba jedva sam navuko 30FPS.a sto god radio i mjenjao postavke nisam imao vise od 25FPS.a pa ti meni reci jel to normalno a sve druge igre mi rade cist normalno osim ove...
to se zove lijenost programera, rockstar je na konzolama prodao gta4 u zavidnom broju i to im se isplatilo, i trebalo im se isplatiti jer su i mnogo uložili. Ti tvoji koji imaju ps3 su onda tajkuni, još ako kupuju u algoritmu sve po 550kn.
Znaci igra za pc je neoptimizirana i to je to, nemaju oni šta koga forsati da si kupuje ps3 radi te igre, jer onda bi je simultano izbacili i za pc u jos gorem stanju, ovako to je sastrane mozda koji buck još zaraditi.
Death_Bringer je offline   Reply With Quote